What our customers say about us

Rating: 5 out of 5.

“Found on Facebook”

“Fant Isa på Facebook og det er jeg utrolig glad for! dyktigste negledesigneren jeg har vært hos!!! Utrolig søt og snill og ikke minst nøye. Jeg kommer aldri til å gå til noen andre å fikse neglene mine etter at jeg prøvde Isa! anbefales på det sterkeste!!”

Lindis Hansen

Rating: 5 out of 5.

“Already booked my next appointment”

“Kjempe fornøyd med påfyll idag! Ble akkurat slik jeg ønsket, proff og hyggelig dame😊Allerede booket ny tid for neste påfyll!💅🏼

Anette Kjernes

Rating: 5 out of 5.

“Perfection”

“Desidert den flinkeste negledesigneren jeg har vært borti! ❤ Perfeksjon 😘

Christina Lægreid

Rating: 5 out of 5.

“Fantastic Result”

“Isa er veldig profesjonell, hun er en perfeksjonist og gjør en utmerket jobb. Hun er den beste.”

Susan Tunge

Rating: 5 out of 5.

“Not going anywhere else”

“Isa er utrolig dyktig og fikk meg til å slappe av✨hun er en vakker sjel som man også kan ha gode samtaler med. Jeg er vanvittigt fornøyd med resultatet og vil absolutt anbefale henne💜kommer ikke til å gå til noen andre for å ordne neglene mine når jeg er I Stavanger✨🙏

Helene Garvik

Rating: 5 out of 5.

“Never been so happy”

“Fantastisk bra opplevelse🙏🏻 ALDRI vært så fornøyd med neglene før som det jeg er nå! Behagelig, avslappende og profesjonell behandling⭐️

Trine Husebø

Rating: 5 out of 5.

“Careful Hygiene”

“Flinkeste negledesigneren jeg har vært hos. Bruker god tid på deg som kunde, nøye med hygiene og gjør en skikkelig jobb 😊

Iselin Birkeland

Rating: 5 out of 5.

“Provides suggestions”

“Ekstremt dyktig og nøye. Ser godt hva som passer og kommer med gode forslag.”

Susanne Ranum

Rating: 5 out of 5.

“Nice atmosphere”

“Isa er fantastisk! Hun bruker godt tid på å stelle negler og neglebånd i forkant, slik at resultatet er optimalt! 😍 Arbeidet er fantastisk, det er hyggelig å være hos henne og jeg går alltid derfra strålende fornøyd med resultatet. Anbefales!😊

Henriette Fanuelsen

Rating: 5 out of 5.

“Highly recommended”

“Veldig dyktig, kjekk og vennlig negle designer❤️ gleder meg alltid til ny time og er alltid veldig fornøyd hver gang 😁 Hun elsker utfordringer og å prøve nye design🤩💃 anbefales på det varmeste og sterkeste ❤️😍

Helene Myrås

Rating: 5 out of 5.

“If you can imagine it”

“Kjempe flink dame! Er kjempe fornøyd med neglene mine, å skal tilbake når det trengs. Har mange valg innen farge, å kun fantasien kan sette grenser når det kommer til hva slags neglekunst du ønsker”

Anette Erland

Rating: 5 out of 5.

“Wedding nails”

“Kjempe fornøyd med bryllupsneglene! Annbefales 🤗

Cathrine Handegård